Om

Hej och välkommen hit!

Jag är Felicia, 21 år gammal och bosatt i Västerås för tillfället med med min sambo men hjärtat kommer alltid tillhöra Stockholm, där jag är uppväxt, drömmen är att flytta tillbaka till en egen lägenhet där efter jag avslutad studierna på Internationella Marknadsföringsprogrammet på Mälardalens Högskola.

Här på sidan kommer ni kunna följa lite av det mesta ur mitt liv som inkluderar att studera och vara ung i ett samhälle där man idag ska prestera på topp inom alla kategorier; träna mest, festa bäst, äta nyttigast (men samtidigt unna sig ?!?!?!), leverera toppresultat i skolan , vara aktiv på alla sociala kanaler och samtidigt bara hinna vara människa och umgås med sina nära och kära. Allt detta försöker jag hitta balansen mellan här i livet och vissa gånger är det enklare än andra, I think u get it.

Vet ännu inte hur regelbundet jag kommer hänga här utan har sidan som ett experiment samt för att lära mig WordPress vilket jag hoppas att jag kan dra nytta av på framtida arbeten. Men häng gärna med här så får vi se vad det blir!

Annonser